معایب میکرونیدلینگ چیست؟
این روش بسیار ایمن است و تاکنون عارضه جدی گزارش نشده است. بروز این عوارض نیز بسیار نادر می باشد. معمولا ۷۲ ساعت پس از درمان رفع خواهد شد.
قرمزی و تورم: در طول روزهای اول پس از درمان ممکن است تورم و قرمزی در پوست ایجاد شود. دلیل این امر آن است که نفوذ سوزن به داخل پوست باعث ایجاد کانالهای بسیار ریز در پوست شده که طی فرآیند بهبود پس از درمان برطرف خواهند شد. زخمهای کوچک ایجاد شده بلافاصله بسته شده و حدود ۳ ساعت پس از درمان میتوان از لوازم آرایشی استاندارد استفاده کرد.
ایجاد آلرژی در بیمارانی که به آلرژی پوستی به مواد فلزی مبتلا هستند: برای بیمارانی که دارای آکنه پیشرفته هستند، ممکن است جوشها پاره شوند و درمان برای این بیماران باید با مراقبت انجام شده یا تا سپری شدن فاز التهابی به تعویق انداخته شود.
پیگمانتاسیون، در صورتی که فشار زیادی حین درمان با میکرونیدل استفاده شود: در صورت قرار گرفتن درمعرض آفتاب پس از درمان، ممکن است هایپرپیگمنتیشن (تیرگى) ایجاد شود، اگرچه احتمال آن بسیار کم است. استفاده از کرم ضدآفتاب با SPF بالای ۳۰ میتواند از بروز آن جلوگیری کند.
کهیر یا جوش
التهاب و ورم خفیف
خارش یا احساس سوزش
تبخال: در صورتی که بیمار سابقه تبخال داشته باشد، انجام میکرونیدلینگ ممکن است باعث ایجاد این ضایعه شود. استفاده از داروهای پیشگیری کننده (ضدتبخال) میتواند در جلوگیری از بروز آن موثر باشد.
هماتوم (کبودی)
مشکلات لیفت صورت با نخ چیست؟
- ممکن است هیچ بهبودی مشاهده نشود. خطر عمده ی روش لیفت با نخ این است که ممکن است متوجه هیچ گونه تغییری نشوید. در این صورت برای داشتن یک تغییر قابل ملاحظه احتمالاً روش های لیفت ابرو، لیفت صورت یا لیفت گردن را نیز در نظر خواهید گرفت.
- ممکن است نخ ها نمایان شوند. در برخی بیماران لیفت با نخ که پوست نازکی داشته اند مشاهده شده است که نخ ها در فاصله کوتاهی بعد از انجام این روش از زیر پوست نمایان شدهاند (بعد از یک هفته یا بیشتر).
- حساسیت یا بی حسی در ناحیه ی تحت درمان. ممکن است در ناحیه ای از صورت که تحت درمان واقع شده است بی حسی وجود داشته باشد. برخی بیماران نیز احساس می کنند که پوست آنها پس از این جراحی حساس شده است.
- شکل گیری بافت اسکار: عفونت در ناحیه ی تحت درمان یکی از عوارض لیفت صورت با نخ غیر متداول می باشد. در موارد نادر ممکن است عفونت نیاز به تخلیه از طریق جراحی داشته باشد. شکل گیری بافت اسکار نیز محتمل است.
- ظاهر نامتوازن صورت: برخی جراحان متوجه حرکت بخیه ها یا گسیخته شدن نخ ها می شوند که موجب نامتوازن شدن ظاهر صورت می گردد.
- ۹۶/۱۲/۰۶